• Welke smaakmakers gaan we ontdekken?

    Onze deelnemende restaurants

 

Zonder restaurants geen culinaire tour! Dus is SmaakMakers Tour op zoek gegaan naar, juist, Utrechtse smaakmakers. En we hebben ze gevonden: hieronder vind je de deelnemende restaurants. We bezoeken per Tour 4 restaurants: de route en waar we exact gaan proeven blijft dus tot de dag van de Tour een verrassing.

 

restaurant Noir Utrecht

Noir

Noir is een restaurant met chique ordinaire Franse gerechten en een uitgebreide drankenkaart. Precies zoals ze het zelf fijn vinden. Het is waar ze bij Noir enthousiast van worden en dat delen ze graag met anderen. 

Read More
Restaurant Fico Urban Italian Utrecht

Fico

Vanaf oktober 2017 aan de oude Veilinghaven van Utrecht heeft Fico in een bijzonder architectonisch pand zijn deuren geopend. Fico laat zich inspireren door de Italiaanse keuken, haar producten, wijnen en ‘La Dolce Vita’.

Read More
Restaurant Goesting Utrecht

Goesting

Bij restaurant Goesting proef je de ambachtelijke Frans-Belgische keuken. Gevestigd in een unieke locatie grenzend aan de wijk Wittevrouwen. Goesting doet zijn boodschappen zeer bewust en het liefst dichtbij.

Read More
Restaurant Instock Utrecht

Instock

Een derde van het voedsel wordt verspild. Instock wilt hier verandering in brengen door voedselverspilling letterlijk én figuurlijk op de kaart te zetten.

Read More
Restaurant Piatto Utrecht

Piatto

Italië in hartje Utrecht! Bij Piatto eet je heerlijke Italiaanse klassiekers. In de volledig open keuken volg je de koks op de voet.

Read More
Restaurant Kantien Utrecht

Kantien

Kantien heeft de oude kantine van de gemeente Utrecht nieuw leven ingeblazen. Kantien kookt volgens de Hollandse inslag en met producten uit de omgeving van Utrecht.

Read More
Restaurant Le Jardin Utrecht

Le Jardin

Koken met groenten en kruiden is het uitgangspunt bij Le Jardin. Het liefst met groenten van het seizoen. Daarnaast haalt Le Jardin zijn producten zo veel mogelijk van dichtbij.

Read More