• De tour wordt gemiddeld beoordeeld met een 8,7!

    Beleef culinair Utrecht met je collega's

 

 

Op zoek naar een afwisselend en culinair bedrijfsuitje? En lijkt het je leuk om samen met je collega’s culinair Utrecht te beleven? Stap op de fiets, bezoek 4 restaurants op 1 middag en laat je verrassen!

 

Over SmaakMakers Tour als culinair bedrijfsuitje

 

Tijdens onze tour bezoek je op 1 middag 4 restaurants verspreid door de stad. Fietsend door prachtig Utrecht bezoeken we een selectie van Utrechtse smaakmakers verspreid door de stad. Zo ontdek je ook die leuke restaurants buiten het centrum en fiets je een mooie route. Bij elk restaurant proeven jullie een gerecht en bijpassend drankje. Een afwisselende tour waarbij je bij elke stop met andere collega’s aan tafel komt te zitten en zo iedereen van het team op een gezellige en informele manier spreekt.

 

We bieden 2 mogelijkheden voor groepen: je kunt zonder host op pad en zelf culinair Utrecht ontdekken of je gaat touren onder leiding van een host. Alle informatie over de diverse Tours vind je hier.

 

Benieuwd naar mogelijkheden voor dit culinaire bedrijfsuitje? Neem contact op via info@smaakmakerstour.nl of bel met 085 – 06 56 942.

 


Verdere informatie

 

  • De groepen zijn max 14 deelnemers groot. Met meer dan 14 mensen op bedrijfsuitje? Neem dan contact op voor een maatwerk Tour.
  • De Tour duurt circa 4,5 uur. De fietstijd tussen de restaurants is niet langer dan ongeveer 25 minuten.
  • De startlocatie is zeer goed te bereiken met zowel auto als openbaar vervoer.

 


Gasten over SmaakMakers Tour als bedrijfsuitje

 

Alain van den Donk

Online Marketing Consultant / Conversive

"SmaakMakers Tour is een echte aanrader. Als jij niet alleen van lekker eten, maar ook van bijzondere ondernemers houdt, dan moet je dit echt doen. Wij hebben genoten!"

Lorenzo Moundir

Online Marketing Consultant / Conversive

"Onwijs leuk als bedrijfsuitje! De verschillende restaurants bieden allemaal unieke gerechten en het was ook erg gezellig. Zeker de moeite waard."