• De tour wordt gemiddeld beoordeeld met een 8,7!

    Geef een SmaakMakers Tour cadeau


Wil je iemand verrassen met een culinaire middag in Utrecht vol lekkere gerechten en drankjes? Geef een SmaakMakers Tour cadeaubon! We sturen je een mooie cadeaubon en via een code kan degene die de tour cadeau krijgt een ticket boeken op een datum naar keuze.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden van deze culinaire cadeaubon? Neem contact op via info@smaakmakerstour.nl of bel met 085 – 06 56 942.

 

Bon cadeau geven voor Moederdag? Bestel deze voor vrijdag 10 mei dan valt deze nog op tijd bij je op de mat.

 


 

Over SmaakMakers Tour


Tijdens onze culinaire tour bezoek je op 1 middag 4 restaurants verspreid door de stad. Door zelf te proeven en te ervaren leer je culinair Utrecht (nog) beter kennen.

 

Fietsend door prachtig Utrecht bezoek je een selectie van Utrechtse smaakmakers. Zo ontdek je ook die leuke restaurants buiten het centrum en fiets je door verschillende wijken van de stad. Bij elk restaurant word je verwend met een gerecht en bijpassend drankje. 

 


 

Prijs


We bieden Tours met 2 verschillende prijzen: € 46,- en € 56,- per persoon. Bij een cadeaubon kan je kiezen voor de opties ‘Touren zonder host’ en ‘The Original’. Klik hier voor meer informatie over de verschillende opties. Voor € 7,50 per deelnemer reserveer je een huurfiets.

 

De cadeaubon zelf wordt kosteloos voor je gecreëerd en naar je opgestuurd.

 


 

Dit zeggen gasten over SmaakMakers Tour

 

SmaakMakers Tour in de media

VROUW_magazine

Artikel VROUW Magazine (04/08/18)

"Als we langs de Dom fietsen terwijl het zonnetje schijnt, en ik achteromkijk naar de sliert mensen achter me, ben ik heel gelukkig.”

Read More

Artikel Beaufood (17/07/18)

"In één middag heb ik zoveel leuke plekken gezien. Verwacht geen broodje kaas en een frisje, maar wel met zorg samengestelde gerechtjes en drankjes die je een goed beeld geven van het desbetreffende restaurant."

Read More
Bloggerstour_juli2018

Artikel Betty's Kitchen (02/08/18)

"Utereg is mijn stadsie! Ik hou van deze stad en vind het ook zo leuk dat alles zich op (korte) fietsafstand bevind. Maar dat ik nog compleet verrast zou worden tijdens de Smaakmakers fietstour door Utrecht, dat had zelfs ik niet gedacht!"

Read More
Artikel Explore Utrecht_juli2018

Artikel Explore Utrecht (27/07/18)

"Wat een heerlijke manier om je zaterdagmiddag te besteden. Of je maandag, woensdag of elke andere dag. Wij als gourmet chickies, foodies en Utrecht lovers konden ons geen betere dag voorstellen."

Read More

Benieuwd naar de mogelijkheden van dit culinaire cadeau?

Neem contact op via info@smaakmakerstour.nl of 085 – 06 56 942