Over restaurant Fico

 

Vanaf oktober 2017 aan de oude Veilinghaven van Utrecht heeft Fico in een bijzonder architectonisch pand zijn deuren geopend. Fico laat zich inspireren door de Italiaanse keuken, haar producten, wijnen en ‘La Dolce Vita’. De heerlijke gerechten worden in de vorm van 4-, 5- en 6-gangen menu’s geserveerd en kenmerken zich door eenvoud met verrassende en krachtige smaken.

 

Het restaurant heeft een prachtig uitzicht en een eigentijds stijlvol, comfortabel en warm interieur. Verdeeld over 2 verdiepingen kun je bij Fico dineren, vergaderen en op aanvraag ook lunchen.

 


Praktische Informatie

 

Veilinghavenkade 14, 3521 AK, Utrecht
030 296 60 01
info@ficoutrecht.nl
http://ficoutrecht.nl/
7 dagen per week vanaf 17.00 uur

 


Sfeerimpressie

 

 

 

Ik wil mee op tour om oa FICO te ontdekken!

 

 

De andere Utrechtse smaakmakers ↓

restaurant Noir Utrecht

Noir

Noir is een restaurant met chique ordinaire Franse gerechten en een uitgebreide drankenkaart. Precies zoals ze het zelf fijn vinden. Het is waar ze bij Noir enthousiast van worden en dat delen ze graag met anderen. 

Read More
Restaurant Fico Urban Italian Utrecht

Fico

Vanaf oktober 2017 aan de oude Veilinghaven van Utrecht heeft Fico in een bijzonder architectonisch pand zijn deuren geopend. Fico laat zich inspireren door de Italiaanse keuken, haar producten, wijnen en ‘La Dolce Vita’.

Read More
Restaurant Goesting Utrecht

Goesting

Bij restaurant Goesting proef je de ambachtelijke Frans-Belgische keuken. Gevestigd in een unieke locatie grenzend aan de wijk Wittevrouwen. Goesting doet zijn boodschappen zeer bewust en het liefst dichtbij.

Read More
Restaurant Instock Utrecht

Instock

Een derde van het voedsel wordt verspild. Instock wilt hier verandering in brengen door voedselverspilling letterlijk én figuurlijk op de kaart te zetten.

Read More