Over restaurant Goesting

 

Een groene oase in de stad. Ouderwets genieten op een unieke locatie; de voormalige hondenstal van de Veeartsenijschool in Utrecht Noord-Oost. Een ambachtelijke Frans-Belgische keuken en oprecht gastheerschap. Eigenaar Ron runt Goesting vol kennis en liefde voor het vak. Samen met zijn vrouw Katy is hij een sterk team dat al 16 jaar een succesvolle formule neerzet waar gasten voor blijven terugkomen.

 

Goesting doet zijn boodschappen zeer bewust en het liefst dichtbij. In de winter rookt chef Remco de hertenham in eigen tuin. Het menu is altijd op basis van producten van het seizoen en wisselt dan ook meerdere keren per jaar. Ron adviseert graag een lekkere wijn en kiest daarbij regelmatig voor een natuurwijn waar hij vol enthousiasme over kan vertellen.


7 dagen per week, 361 dagen per jaar geopend vanaf 12.00 uur. Met lekker weer zowel aan voor- als achterzijde een fijn terras in een ontspannen en groene omgeving.

 


Praktische Informatie

 

Veeartsenijpad 150, 3572 DH Utrecht
030 273 33 46
rest.goesting@hetnet.nl
restaurantgoesting.nl
Maandag tot en met zondag vanaf 12.00 uur

 


Sfeerimpressie

 

 


Hertenham roken met chef Remco

 

 

Op bezoek in Zeeland bij een duurzame Kingfish kwekerij

 

Ik wil mee op tour om oa GOESTING te ontdekken!

 

 

De andere Utrechtse smaakmakers ↓

restaurant Noir Utrecht

Noir

Noir is een restaurant met chique ordinaire Franse gerechten en een uitgebreide drankenkaart. Precies zoals ze het zelf fijn vinden. Het is waar ze bij Noir enthousiast van worden en dat delen ze graag met anderen. 

Read More
Restaurant Fico Urban Italian Utrecht

Fico

Vanaf oktober 2017 aan de oude Veilinghaven van Utrecht heeft Fico in een bijzonder architectonisch pand zijn deuren geopend. Fico laat zich inspireren door de Italiaanse keuken, haar producten, wijnen en ‘La Dolce Vita’.

Read More
Restaurant Goesting Utrecht

Goesting

Bij restaurant Goesting proef je de ambachtelijke Frans-Belgische keuken. Gevestigd in een unieke locatie grenzend aan de wijk Wittevrouwen. Goesting doet zijn boodschappen zeer bewust en het liefst dichtbij.

Read More
Restaurant Instock Utrecht

Instock

Een derde van het voedsel wordt verspild. Instock wilt hier verandering in brengen door voedselverspilling letterlijk én figuurlijk op de kaart te zetten.

Read More