Jullie hebben fietsen gehuurd voor jullie SmaakMakers Tour.

 

De Tour gaat op zaterdag 14 december 2019 om 12.00 uur van start bij fietsverhuur bedrijf Laag Catharijne. Gelegen in Utrecht Centrum en zowel met het OV als met de auto goed te bereiken.  De host van de Tour zal jullie opwachten bij de ingang van het fietsverhuur bedrijf. Nadat iedereen een fiets heeft, fietsen jullie gezamenlijk richting startlocatie voor de introductie van jullie Tour.

 

De fietsverhuur bevindt zich op de 2e verdieping die te bereiken is met een trap. De fietsen hebben een lage instap, handremmen en een zadel dat op hoogte verstelbaar is.

 


Zo bereik je fietsverhuur bedrijf Laag Catharijne

 

Laag Catharijne is centraal gelegen in Utrecht aan de Catharijnesingel:

 

 

Kom je met de auto naar Utrecht?

Dan kan je onder andere parkeren in de parkeergarage onder Hoog Catharijne. Er zijn meerdere ingangen op enkele minuten loopafstand van het fietsverhuur bedrijf. P3 en P4 bevinden zich in de Stationsstraat waar de (tijdelijke) ingang van Laag Catharijne zich ook bevindt. Meer informatie over parkeren in één van de parkeergarages van Hoog Catharijne zoals tarieven en adressen vind je hier.

 

Kom je met het OV naar Utrecht?

Centraal Station Utrecht ligt op circa 5 minuten loopafstand van Laag Catharijne. Via de centrale hal neem je de uitgang aan de kant van het Stationsplein. Kruis het Stationsplein en loop onder het ‘bollendak’ door richting trap aan de kant van het Smakkelaarsveld voor de snelste route richting fietsverhuur bedrijf.

 

Na het lezen van deze informatie nog onduidelijkheden? Je kunt ons altijd mailen of bellen op 085-0656942.