Over restaurant Instock

 

Een derde van het voedsel wordt verspild. Wereldwijd is dat 1,3 miljard ton kilo per jaar! Instock wil hier verandering in brengen door voedselverspilling letterlijk én figuurlijk op de kaart te zetten.

 

Bij Instock creëren de chefs elke 2 maanden een ander menu. Elke keer is het weer een verrassing met welke producten beschikbaar zijn. Niet alleen voor jou als gast, maar ook voor de chefs. Zo wordt een banaan met een bruin plekje bijvoorbeeld bananenijs en een vierkante spruit kimchi voor bij je burger.

 

Team Instock kan urenlang vol enthousiasme over Instock en de foodwaste problematiek vertellen. Met lekker weer zak je weg in een strandstoel in de fijne tuin om midden in de stad te genieten van groen, rust en lichtjes in de lucht.

 


Praktische Informatie

 

Vleutenseweg 382, 3532 HW Utrecht
030 662 82 22
utrecht@instock.nl
instock.nl
Maandag tot en met zondag van 08.30 – 23:00 uur

 


Sfeerimpressie

 

 


Lisa en Desiree over Instock

 

 

Ik wil mee op tour om oa Instock te ontdekken!

 

 

De andere Utrechtse smaakmakers ↓

restaurant Noir Utrecht

Noir

Noir is een restaurant met chique ordinaire Franse gerechten en een uitgebreide drankenkaart. Precies zoals ze het zelf fijn vinden. Het is waar ze bij Noir enthousiast van worden en dat delen ze graag met anderen. 

Read More
Restaurant Fico Urban Italian Utrecht

Fico

Vanaf oktober 2017 aan de oude Veilinghaven van Utrecht heeft Fico in een bijzonder architectonisch pand zijn deuren geopend. Fico laat zich inspireren door de Italiaanse keuken, haar producten, wijnen en ‘La Dolce Vita’.

Read More
Restaurant Goesting Utrecht

Goesting

Bij restaurant Goesting proef je de ambachtelijke Frans-Belgische keuken. Gevestigd in een unieke locatie grenzend aan de wijk Wittevrouwen. Goesting doet zijn boodschappen zeer bewust en het liefst dichtbij.

Read More
Restaurant Instock Utrecht

Instock

Een derde van het voedsel wordt verspild. Instock wilt hier verandering in brengen door voedselverspilling letterlijk én figuurlijk op de kaart te zetten.

Read More