Over restaurant Kantien

 

In 2015 bedachten 4 ondernemers een concept voor een nieuw restaurant in Utrecht West: Kantien. Gezamenlijk bliezen zij de oude kantine van de gemeente Utrecht aan de Ravellaan 96 nieuw leven in en veranderden deze plek in een industrieel geïnspireerd restaurant.

 

Bij Kantien wordt gekookt met de Hollandse keuken als uitgangspunt. Vrijwel alle producten waar zij mee werken, komen uit de directe omgeving van Utrecht. Debbie en Day ‘brouwen’ bijzondere (non-alcoholische) drankjes bij elk gerecht dat je kiest van de maandelijks wisselende kaart.

 

Voor inwoners van Oog in Al, Kanaleneiland en Lombok een thuiswedstrijd. Vanuit het centrum is het een mooi ritje langs de Leidsekade en de prachtige Muntbrug. Met lekker weer opent het grote terras dat uitkijkt over Park Welgelegen.

 


Praktische Informatie

 

Ravellaan 96, 3533 JR, Utrecht
030 302 04 77
info@welkominkantien.nl
welkominkantien.nl
Woensdag t/m zondag van 12.00 tot 22.00 uur

 


Sfeerimpressie

 

 

Ik wil mee op tour om oa Kantien te ontdekken!

 

 

De andere Utrechtse smaakmakers ↓

restaurant Noir Utrecht

Noir

Noir is een restaurant met chique ordinaire Franse gerechten en een uitgebreide drankenkaart. Precies zoals ze het zelf fijn vinden. Het is waar ze bij Noir enthousiast van worden en dat delen ze graag met anderen. 

Read More
Restaurant Fico Urban Italian Utrecht

Fico

Vanaf oktober 2017 aan de oude Veilinghaven van Utrecht heeft Fico in een bijzonder architectonisch pand zijn deuren geopend. Fico laat zich inspireren door de Italiaanse keuken, haar producten, wijnen en ‘La Dolce Vita’.

Read More
Restaurant Goesting Utrecht

Goesting

Bij restaurant Goesting proef je de ambachtelijke Frans-Belgische keuken. Gevestigd in een unieke locatie grenzend aan de wijk Wittevrouwen. Goesting doet zijn boodschappen zeer bewust en het liefst dichtbij.

Read More
Restaurant Instock Utrecht

Instock

Een derde van het voedsel wordt verspild. Instock wilt hier verandering in brengen door voedselverspilling letterlijk én figuurlijk op de kaart te zetten.

Read More