Over restaurant Le Jardin

 

Koken met groenten en kruiden is het uitgangspunt bij Le Jardin. Chefs Tamara en Nelleke koken het liefst met groenten van het seizoen met ‘zo nu en dan’ een mooi stukje vlees, vis of gevogelte. Het restaurant haalt zijn producten zo veel mogelijk van dichtbij.

 

Eigenaar Lars is klassiek geschoold en samen met team Le Jardin weet hij een plek neer te zetten gedreven door liefde voor en kennis van de Franse keuken. Het restaurant is sfeervol ingericht met het concept duidelijk doorgevoerd: veel planten, groene kleur op de muur en een kas midden in het restaurant waaruit de chefs hun zelf geteelde kruiden plukken.

 

Het restaurant ligt aan de prachtige Mariaplaats in de Utrechtse binnenstad en huisvest tevens een bloemist. Een groene oase in hartje centrum vol bijzondere planten waar je op een zonnige dag op het terras kunt genieten van een drankje.

 


Praktische Informatie

 

Mariaplaats 42, 3511 LL, Utrecht
030 400 42 42
info@lejardinutrecht.nl
lejardinutrecht.nl
Dinsdag tot en met zaterdag van 12:00-15:00 en van 17:00-00:00

 


Sfeerimpressie

 

 

Ik wil mee op tour om Le Jardin te ontdekken!

 

 

De andere Utrechtse smaakmakers ↓

restaurant Noir Utrecht

Noir

Noir is een restaurant met chique ordinaire Franse gerechten en een uitgebreide drankenkaart. Precies zoals ze het zelf fijn vinden. Het is waar ze bij Noir enthousiast van worden en dat delen ze graag met anderen. 

Read More
Restaurant Fico Urban Italian Utrecht

Fico

Vanaf oktober 2017 aan de oude Veilinghaven van Utrecht heeft Fico in een bijzonder architectonisch pand zijn deuren geopend. Fico laat zich inspireren door de Italiaanse keuken, haar producten, wijnen en ‘La Dolce Vita’.

Read More
Restaurant Goesting Utrecht

Goesting

Bij restaurant Goesting proef je de ambachtelijke Frans-Belgische keuken. Gevestigd in een unieke locatie grenzend aan de wijk Wittevrouwen. Goesting doet zijn boodschappen zeer bewust en het liefst dichtbij.

Read More
Restaurant Instock Utrecht

Instock

Een derde van het voedsel wordt verspild. Instock wilt hier verandering in brengen door voedselverspilling letterlijk én figuurlijk op de kaart te zetten.

Read More