• Artikelen over SmaakMakers Tour

    Media

VROUW_magazine

Artikel VROUW Magazine (04/08/18)

"Als we langs de Dom fietsen terwijl het zonnetje schijnt, en ik achteromkijk naar de sliert mensen achter me, ben ik heel gelukkig.”

Read More

Artikel Beaufood (17/07/18)

"In één middag heb ik zoveel leuke plekken gezien. Verwacht geen broodje kaas en een frisje, maar wel met zorg samengestelde gerechtjes en drankjes die je een goed beeld geven van het desbetreffende restaurant."

Read More
Bloggerstour_juli2018

Artikel Betty's Kitchen (02/08/18)

"Utereg is mijn stadsie! Ik hou van deze stad en vind het ook zo leuk dat alles zich op (korte) fietsafstand bevind. Maar dat ik nog compleet verrast zou worden tijdens de Smaakmakers fietstour door Utrecht, dat had zelfs ik niet gedacht!"

Read More
Artikel Explore Utrecht_juli2018

Artikel Explore Utrecht (27/07/18)

"Wat een heerlijke manier om je zaterdagmiddag te besteden. Of je maandag, woensdag of elke andere dag. Wij als gourmet chickies, foodies en Utrecht lovers konden ons geen betere dag voorstellen."

Read More

Interview DUIC (23/11/17)

Initiatiefnemer Marike Spenkelink vertelt: “In totaal fietsen we zo’n twaalf kilometer en gaan we langs bij vijf verschillende restaurants door de hele stad.”

Read More

Verslag Hartje Utrecht (17/11/17)

"Ik vond het heerlijk om mijn zaterdagmiddag op deze manier door te brengen en kan je dus ook van harte een SmaakMakers Tour aanraden. Je ontdekt erg fijne culinaire plekken in Utrecht."

Read More
Videoverslag Explore Utrecht

(Video)verslag Explore Utrecht (01/11/17)

"Al fietsend Utrecht en een paar van haar lekkerste restaurants verkennen? Explore Utrecht ging mee op pad met SmaakMakers Tour en zijn fan. Waarom lees je in dit artikel!"

Read More

Interview Stadsblad Utrecht (18/10/17)

"En dus ontwikkelde Marike de SmaakMakers Tour waarbij je al fietsend vijf Utrechtse restaurants in een middag bezoekt."

Read More

Interview Frisse Mosterd (29/09/17)

SmaakMakers Tour Utrecht! – “Al fietsend langs vijf Utrechtse culinaire verrassingen”

Read More

Interview indebuurt Utrecht (08/09/17)

"Marike van SmaakMakers Tour voert je op de fiets naar de leukste restaurants van Utrecht."

Read More