• De laatste nieuwtjes over SmaakMakers Tour

    Nieuws

Brikbikes x SmaakMakers Tour (Nov '18)

Samenwerking Brikbikes en SmaakMakers Tour. Van de tour hosten op een wat verouderd model naar een prachtige, op maat gemaakte Brikbike in SmaakMakers Tour huisstijl.

Read More

English Tours (okt '18)

SmaakMakers Tour will be organizing 2 English tours in the weekend of the 24th / 25th of November. Join us!

Read More

Keukenbrigade restaurant Piatto (sept ' 18)

Drie vrouwelijke chefs in één keuken: dat zie je niet vaak en is dus bést bijzonder! Ontmoet de keukenbrigade van restaurant Piatto.

Read More

Plan B is wandelen (sept '18)

Wat SmaakMakers Tour betreft is fietsen altijd top, behalve...als er neerslag valt! En dan bedoelen we zo een dag dat het niet meer stopt, want om een buitje is prima heen te plannen. Komende periode zal het weer wat wisselvalliger worden en op sommige dagen zal het ook glad zijn op de weg. Tijd voor een plan B tijdens die winterperiode!

Read More

Restaurant Noir als nieuwe smaakmaker (sept '18)

Ontzettend trots om deze nieuwkomer aan de Lange Nieuwstraat aan te mogen sluiten! Sinds de opening op het oog en na een avondje proeven, was het me duidelijk: restaurant Noir is heel welkom als Utrechtse smaakmaker.

Read More

Samenwerking Merel van Lamoen (sept '18)

Merel van Lamoen creëerde speciaal voor SmaakMakers Tour een illustratie van het beeld dat ze heeft bij SmaakMakers Tour. Wat een prachtig resultaat!

Read More

Waterdichte telefoonhoesjes (sept '18)

Touren zonder host? En is er kans op een druppel regen? Dan lenen we je vanaf nu een waterdicht smartphone hoesje zodat je zonder druppels op je mobiel door de stad kunt navigeren.

Read More

 

Altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes over SmaakMakers Tour? Volg ons op Instagram en/of Facebook ⬇