Over restaurant Piatto

 

Italië in hartje Utrecht! Bij restaurant Piatto eet je Italiaanse klassiekers en gerechten met een twist, zoals Porchetta con polenta: varkensbuik ingerold met Italiaanse kruiden en sinaasappel met gebakken polenta, mais en gerookte paprikasaus.

 

Voormalig Pronto Pronto chef Rens is de eigenaar van Piatto. Inmiddels is Rens vaker op de vloer te vinden en minder achter de potten en pannen. Rens is samen met zijn vrouw Natalie een sterke combinatie met ambitieuze toekomstplannen. In 2019 hebben zij een tweede Piatto geopend in Rhenen!

 

Aan Piatto’s antipasti bar kun je in de namiddag uitstekend terecht voor een goed glas Italiaanse wijn met kleine hapjes zoals bruschetta’s, buffelmozzarella met pesto en truffelsalami met rode uienmarmelade.

 


Praktische Informatie

 

Vredenburg 34, 3511 BD, Utrecht
030 400 21 21
info@restaurantpiatto.nl
restaurantpiatto.nl
Maandag tot en met zondag van 12:00-22:00 uur

 


 Sfeerimpressie

 

 

Ik wil mee op tour om oa Piatto te ontdekken!

 

 

De andere Utrechtse smaakmakers ↓

restaurant Noir Utrecht

Noir

Noir is een restaurant met chique ordinaire Franse gerechten en een uitgebreide drankenkaart. Precies zoals ze het zelf fijn vinden. Het is waar ze bij Noir enthousiast van worden en dat delen ze graag met anderen. 

Read More
Restaurant Fico Urban Italian Utrecht

Fico

Vanaf oktober 2017 aan de oude Veilinghaven van Utrecht heeft Fico in een bijzonder architectonisch pand zijn deuren geopend. Fico laat zich inspireren door de Italiaanse keuken, haar producten, wijnen en ‘La Dolce Vita’.

Read More
Restaurant Goesting Utrecht

Goesting

Bij restaurant Goesting proef je de ambachtelijke Frans-Belgische keuken. Gevestigd in een unieke locatie grenzend aan de wijk Wittevrouwen. Goesting doet zijn boodschappen zeer bewust en het liefst dichtbij.

Read More
Restaurant Instock Utrecht

Instock

Een derde van het voedsel wordt verspild. Instock wilt hier verandering in brengen door voedselverspilling letterlijk én figuurlijk op de kaart te zetten.

Read More