Plan B is wandelen (sept ’18)

 

Wat SmaakMakers Tour betreft is fietsen altijd top, behalve…als er neerslag valt! En dan bedoelen we zo een dag dat het niet meer stopt, want om een buitje is prima heen te plannen. Komende periode zal het weer wat wisselvalliger worden en op sommige dagen zal het ook glad zijn op de weg.

 

Tijd voor een plan B tijdens die winterperiode! Zodat je het boeken van een Tour niet hoeft uit te stellen vanwege wat-als-het-die-dag-slecht-weer-is gedachten. Plan B is…wandelen! Zodat je je grootste paraplu mee kunt nemen en helemaal geen last hebt van dat slechte weer. Er is een prachtige route uitgestippeld én leuk om te weten: tijdens de wandeltour bezoeken we oa nieuwe smaakmaker Noir.

 

Er is uiteraard gekozen voor een aangepaste, kortere route: je wandelt tussen de 7 en 8 kilometer op een middag. Dat is inderdaad best een stukje, maar vergeet niet dat er 4 stops zijn om even lekker te zitten en een heerlijk gerecht en drankje te proeven. Het langste stuk lopen is ongeveer 30 minuten, daar zitten er 2 van tussen, trek dus je meest relaxte schoenen aan.

 

Vragen over deze wandelvariant? Mail naar info@smaakmakerstour.nl.

 

Nu heb ik helemaal geen twijfels meer, ik ga mee op pad!

 

Altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes over SmaakMakers Tour? Volg ons op Instagram en/of Facebook ⬇