Over restaurant Noir

 

Noir is een restaurant met chique ordinaire Franse gerechten en een uitgebreide drankenkaart met bijzondere wijnen, destillaten, bieren en frisdranken. Precies zoals ze het zelf fijn vinden. Het is waar ze bij Noir enthousiast van worden en dat delen ze graag met anderen. 

 


Eigenaar Arnaud over Noir: “We werken graag met dagverse producten en koken vanuit een klassieke franse basis. Smaak gaat voorop en geen onnodige poespas op het bord. Als er bijvoorbeeld artisjok op het bord ligt, dan gaat het ook om een goed bereide artisjok en niet allemaal liflafjes er omheen. In onze nooit eindigende zoektocht naar verrassende dingen om erbij te drinken komen we altijd weer genoeg tegen om bij elk gerecht te serveren. Zo proberen we lekker eten en tof drinken met elkaar te combineren. En of je nou binnenkomt voor een tof glas bier of een uitgebreide maaltijd, je bent even welkom.”

 


Strijk neer aan de lange bar bij restaurant Noir of één van de sfeervolle tafels en ervaar het gevoel van warme jazz en donker Parijs.

 


Praktische Informatie

 

Lange Nieuwstraat 88, 3512 PM, Utrecht
030 221 8328
info@noirutrecht.nl
noirutrecht.nl
Dinsdag tot en met zondag vanaf 18.00 uur

 


Sfeerimpressie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik wil mee op tour om oa NOIR te ontdekken!

 

 

De andere Utrechtse smaakmakers ↓

restaurant Noir Utrecht

Noir

Noir is een restaurant met chique ordinaire Franse gerechten en een uitgebreide drankenkaart. Precies zoals ze het zelf fijn vinden. Het is waar ze bij Noir enthousiast van worden en dat delen ze graag met anderen. 

Read More
Restaurant Fico Urban Italian Utrecht

Fico

Vanaf oktober 2017 aan de oude Veilinghaven van Utrecht heeft Fico in een bijzonder architectonisch pand zijn deuren geopend. Fico laat zich inspireren door de Italiaanse keuken, haar producten, wijnen en ‘La Dolce Vita’.

Read More
Restaurant Goesting Utrecht

Goesting

Bij restaurant Goesting proef je de ambachtelijke Frans-Belgische keuken. Gevestigd in een unieke locatie grenzend aan de wijk Wittevrouwen. Goesting doet zijn boodschappen zeer bewust en het liefst dichtbij.

Read More
Restaurant Instock Utrecht

Instock

Een derde van het voedsel wordt verspild. Instock wilt hier verandering in brengen door voedselverspilling letterlijk én figuurlijk op de kaart te zetten.

Read More