Samenwerking Merel van Lamoen (sept ’18)

 

 

Een aantal weken geleden bedacht ik dat ik het ontzettend leuk zou vinden om diverse illustratoren te vragen het beeld dat ze hebben bij SmaakMakers Tour op papier te zetten.

 

Bij mijn werkplek zag ik de visitekaartjes van Merel van Lamoen illustraties liggen en haar stijl sprak me direct aan. Ik heb Merel gebeld en zie hier het prachtige resultaat!

 

Behalve deze illustratie online te delen, ga ik er ook ansichtkaarten van laten maken. Leuk om te sturen aan iemand die bv een cadeaubon heeft besteld. Uiteindelijk lijkt het me heel tof om iedere deelnemer een setje speciaal ontworpen SmaakMakers Tour ansichtkaarten mee naar huis te geven.

 

Altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes over SmaakMakers Tour? Volg ons op Instagram en/of Facebook ⬇